Balansbladet - verktyget för din privata ekonomi - Logotype
Användarnamn Lösenord (Glömt?)
 

Spara tid. Tjäna pengar.

Eftersom de flesta av oss har mycket att göra är det viktigt att Balansbladet är något som sparar tid och tjänar pengar – annars är den meningslös. Balansbladet kommer att ge dig full överblick över din privata ekonomi – grundförutsättningen för att sedan börja bygga ut den.

I Balansbladet arbetar du huvudsakligen med fyra olika typer av privatekonomisk information:

  • Inkomster – det som kommer in i din privatekonomi
  • Utgifter – det som går ut ur din privatekonomi
  • Tillgångar – det som skapar inkomster
  • Skulder – det som skapar utgifter

All information om dina inkomster, utgifter, tillgångar och skulder sammanställs sedan i din personliga resultat- och balansräkning och andra översiktliga rapporter.

Enkelt: att kopiera kontohistorik från banken

Det största problemet, att lägga in information om dina inkomster och utgifter, har Balansbladet löst på ett superenkelt sätt. Förutom att lägga in information en post i taget, kan du i Balansbladet direkt kopiera över all historik från din Internetbank. Dessutom lär sig Balansbladet efter tag och hjälper dig till och med att klassificera dina inkomster och utgifter.

Roligt: att ha 100%-ig koll

Balansekonomi har utbildat tusentals människor, allt från VD:ar och entreprenörer till studenter och arbetslösa i privatekonomi. Det de alla har haft gemensamt är hur glada och inspirerade de har blivit när de har fått full koll och översikt på sin privatekonomi.

Det är lätt att det låter negativt att inte ha koll, men i sanning så kan de flesta av oss inte svara på enkla frågor kring vår egen privatekonomi. Glädjen att få och behålla koll, och det lugnet och tryggheten som det ger, kan vi däremot alla uppleva med Balansbladet.

Lönsamt: att spara tid och tjäna pengar

Om du väljer att använda Balansbladet fullt ut garanterar vi att du, efter den initiala insatsen, kommer att tjäna både tid, pengar och energi. Första steget till att tjäna mer pengar är att skaffa sig ett mål, ta reda på var man är och sedan hela tiden stämma av var man är på väg mot målet.

Ungefär som när du kör mot en destination – du sätter upp ett mål, t.ex. Stockholm, sedan tar du reda på var du är, Malmö, och sedan följer du skyltarna mot ditt Stockholm och när du ser Jönköpingsskylten vet du att du är halvvägs. Precis på samma sätt fungerar din privatekonomi. Sätt ett mål och Balansbladet hjälper dig att berätta var du är någonstans på hela vägen mot målet.

Klicka här för en guidad visning i Balansbladet

Innehållsförteckning

Ta en guidad tur i Balansbladet »